Wat heb ik nodig om deze laserprinter te gebruiken?

Ik had een mooie printer gezien online namelijk deze:
http://www.staples.nl/kleuren-laser-printer-xpress-all-in-one-sl-c410fw/cbs/5834496.html?cm_mmc=CSE-_-tweakers-_-feedtweakers#utm_medium=shopping_engine&utm_source=tweakers&utm_campaign=feedtweakers

Maar ik snap niet helemaal wat ik er nog meer bij moet kopen.
Ik zie dingen langskomen als Toners, waste bottles en Drums.
Wat die laatste 2 dan ook mogen zijn.

Dat je toners nodig hebt snap ik nog wel :-)

Ik wil in kleur kunnen printen en zwart wit. Ik wil ook zwart wit kunnen printen als de kleur leeg is. (Ik heb nu een Epson en daarbij kan dat niet, heel irritant!)

Dus stel dat ik deze printer koop, wat moet ik dan nog meer kopen om in alle kleuren te kunnen afdrukken. En moet ik ook dingen erbij kopen als een drum waste bottle?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe hoef je er niet direct iets bij te kopen. Er worden (kleinere) toners bijgeleverd. Als je hem op je computer wilt aansluiten moetje waarschijnlijk nog een usb-kabel hebben, maar draadloos printen kan ook. Op termijn moet een keer de drum vervangen worden. Maar waarschijnlijk is het dan voordeliger om een nieuwe printer te kopen. Een drum gaat lang mee. Je kunt inderdaad instellen of je allen zwart, of in kleur wilt printen. Toegevoegd na 3 minuten: En zo'n waste toner bottle hoeft ook pas na lange tijd vervangen te worden.

Alles wat je nodig hebt wordt bij je laserprinter bijgeleverd behalve mogelijk de bekabeling. Afhankelijk van je aansluitingswensen heb je een USB type B kabel of een UTP-kabel nodig. Met die laatste maakt de printer verbinding met het netwerk, dat werkt natuurlijk het prettigst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100