is dit een goede game pc en zijn de onderdelen vernieuwbaar?

Ik wil graag deze computer kopen maar kan ik de onderdelen zoals bv de processor vernieuwen zodat de computer up to date blijft? En kan deze pc games zoals battlefield 4 op max resolutie afspelen? Het gaat om de pc van 1000 euro.

http://www.dell.com/nl/p/alienware-x51-r2/fs

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze pc kan heel goed games draaien als battlefield 4. De viedeokaart is goedbetaalde doen. Alleen zou ik met een budget van 1000 euro me echt laten voorlichten door een goede computerwinkel. En dan niet een elektronikazaak maar een expert op pc gebied. Zij kunnen met je spreken over waar je wel en waar je niet op kunt bezuinigen. Deze del computer kun je steeds upgraden, hou wel de voeding (waar de stroom binnen komt) in de gaten die kan in de toekomst voor je videokaart te licht zijn.

Het is geen slechte pc. Maar als je er zelf een bouwt ben je veel goedkoper uit. Kijk eens op alternate.nl Als je een game pc gaat samenstellen zou ik wel minimaal een Gt GeForce 660 2gb pakken. En een AMD FX-8320 processor pakken. En een voeding van 600 watt.

hallo, ik sluit me aan bij cookiedude. zelfbouwen is veel handiger ik heb dit een goede maand geleden nog gedaan ik heb dit systeem gekockt: http://nl.hardware.info/wensenlijst/549508/arrie/dit-word-hem hij draaid battlefield 4 als een zonnetje op ultra settings Toegevoegd na 1 minuut: onderdelen vervangen is niet altijd mogelijk de videokaart wel maar als er een nieuwe processor uitkomt en die heeft een andere socket is het niet mogenlijk. dan zul je ook een nieuw mobo moeten kopen

Helaas staat er op de site van Dell niet welk moederbord ze gebruiken en welke voeding erin zit. Dit zijn de twee belangrijkste factoren voor een toekomstige upgrade. Verder ben ik het met de heren eens dat zelf een systeem samen stellen goedkoper is en beter. En iedereen kan het. Kijk maar op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=MDxT8bSR3co

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100