Waarom werkt mijn HDMI aansluiting op mijn laptop niet meer?

Ik heb dus een probleem.
Ik wilde een tijdje geleden een film kijken op mijn tv via mijn laptop, en normaal werkte dat altijd maar nu ineens dus niet meer.
Ik heb windows 7 als besturingssysteem en een toshiba laptop die ik wil aansluiten op mijn samsung tv.
Ik heb al veel geprobeerd zoals bij configuratiescherm de tv selecteren enzo en ctrl + p ofzo scherm uitbreiden en F7 werkt ook allemaal niet.
Nu vraag ik me af of misschien de HDMI driver van mijn laptop kapot is, aangezien hij het normaal altijd wel gwn deed.
De HDMI kabel werkt wel gwn en ik heb altijd dezelfde gebruikt voor m'n laptop.
Weet iemand wat het probleem is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ook een toshiba en mijn HDMI werkt gewoon goed. Ik denk dat de driver eerder kapot is. Je kan ook altijd kijken of het aan de tv ligt dus in misschien een andere tv stoppen om te kijken of die het daar doet. Je kan ook kijken of de HDMI kabel kapot is door een andere kabel te gebruiken. Anders probeer films in minder mooie kwaliteit te kijken met een VGA kabel. Succes verder!

Goede vraag met een diverse antwoord, we beginnen eerst maar met de kabel. Weet je 100% zeker dat deze het echt wel doet. Controleer dit eerst eens bij vriend of kennis. Tweede ding, heb je je tv wel ingesteld om pc-signaal te ontvangen. Ten derde, weet je zeker dat je laptop signaal afgeeft op de kabel of heb je in de beeldscherm instellingen niet aan staan dat hij nog een monitor moet aan sturen. Controleer dit allemaal stuk voor stuk en dan kan je zo zaken uitsluiten. En er zo achter komen wat er fout zit. Kijk of je een vriend/kennis hebt waar je dit kan doen. En als laatste zorg dat je kabel goed ingeplugd is. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100