Wat is op lange termijn goedkoper: als al je cartridges van je printer leeg zijn deze vervangen of een nieuwe printer kopen?

(in ogenschouw nemend dat de nieuwe printer verkocht wordt met minder gevulde cartridges)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt eraan. Heb je een alles in 1 printer of een 3 in 1`printer of heb je alleen een printer. Heeft de printer meer dan 2 cardridges of heet het alleen maar de zwart en kleur als cardridges. Met al deze factoren heb je te maken daarom is het moeilijk om te vertellen wat jij het beste kan doen. Je moet er zoiezo opletten dat je printer 4 of 5 cardridges heeft, want als dan bijvoorbeeld de kleur geel leeg is hoef je alleen maar een cardridges geel te halen en die prijs ligt een stuk lager dan als je een printer hebt met 2 cardridges (zwart en kleur), want dan moet je je cardridge vervangen terwijl alleen de kleur geel op is. Als je dus een printer hebt met meerdere cardridges is de prijs meestal wel iets hoger in aanschaf, maar dan ben je wel voordeliger uit in de cardridges. Je kan dan het beste je cardridges vervangen in de plaats van gelijk een nieuwe printer te kopen.

Ik kocht laatst een printer 3 in1 voor mijn dochter (zij print nou niet echt veel) die kostte welgeteld € 36,75. Nieuwe cartridges voor de oude printer kostten € 59,50. wat is dan wijsheid? Voor mensen die veel printen met een duur apparaat ,zijn nieuwe cartridges misschien voordeliger. Maar is een "refill "geen oplossing?Scheelt ook veel geld,en is in de meeste gevallen goed mogelijk. Groeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100