Stekker dat in mijn laptop moet wordt zeer heet, terwijl de rest van mijn laptop adapter normaal blijft. Is dat normaal?

Hallo, De stekker van mijn laptop adapter die in de laptop zelf moet wordt warm tot zeer heet na ruim 10 á 15 minuten. De overige onderdelen van mijn adapter en de laptop zelf blijven op kamertemperatuur. Heeft iemand hier een oplossing voor? Alvast hartelijk bedankt.

Over mijn Laptop:

Ik heb een Samsung NP-RC730-S04NL draaiend op
Windows 7 met een Intel Core i7 Processor.

Over mijn adapter:

Het is wel de adapter die bij aankoop van mijn laptop in de verpakking zat. Het is een volgens mij een BA44-00215A, Althans dat is de code.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is typisch voor een draadje wat slecht kontakt maakt. Zo nog net een verbinding, zo nog net niet volledig door gebrand. Als u het zelf kan zou ik een nieuw stekkertje aansolderen. Mogelijks is dit ook het gevolg van een slecht soldeerpunt tss de print en het kontaktje waar de stekker inkomt. Ook hier kan dit eenvoudig gesoldeerd worden. Toegevoegd na 2 minuten: Nog vergeten vermelden dat het evt een slecht kontakt kan zijn tss de stekker en het stopkontakt, in dat geval de stekker vervangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100