Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe pc gekocht, maar ik heb nu al 4 keer dit scherm gehad(zie afbeelding). Wat kan ik hier aan doen?

Ik heb een:
intel core i7 2600
nvidia geforce 560ti
8gb ram geheugen
1,5 tb harde schijf

en het is een medion computer.

Toegevoegd na 14 minuten:
sorry, ik kon helaas de afbeelding niet uploaden, maar ik zal het een beetje proberen uitteleggen. Als ik gewoon op internet zit dan is die al 4 keer overgeschoten naar een paars scherm. Ik kan dan wel de muis bewegen maar de rest loopt helemaal vast. Er zitten ook allemaal streepjes dan in het beeldscherm.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is wel lastig zonder screenshot, daarom zeg ik even wat er zo in mijn gedachten komt. Het lijkt alsof je last hebt van 'artefacts' (die strepen op je scherm). Het lijkt bij je videokaart vandaan te komen. Zou je kunnen zien of de fans allemaal wel goed draaien (misschien is het nl oververhitting)? Je zou ook evt. een andere kabel van je scherm naar je videokaart kunnen proberen. De laatste drivers downloaden van je videokaart gewoon om alles uit te sluiten. Toegevoegd na 1 minuut: Dit zijn de simpelste dingen om het een en ander nu te testen. Als dit geen uitsluitsel geeft, zou toch het systeem van binnen moeten worden bekeken... ik hoop dat je videokaart nog intact is!

Als je een sensor logje maakt kan ik je waarschijnlijk met zekerheid vertellen aan welk onderdeel het ligt. Het heeft iig alles weg van oververhitting vd videokaart. Ook wel handig zo'n logje bij de hand te hebben als bewijs, extra stok achter de deur bij garantie claims al is het maar om eventueel gezeur/gedoe te voorkomen (hoewel de eerste 6 maanden de bewijslast sowieso bij de verkopende partij ligt). http://pchelper.nl/hardware-kennisdatabase-72/wat-te-doen-bij-een-vermoedelijk-hardware-56052/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100