ben het wachtwoord van mijn router vergeten, hoe kom ik daar nu nog achter?

Ik heb er een paar problemen mee gehad maar nu ben ik hem dus vergeten.
Ik kan nu dus ook niet op internet met mijn telefoon maar met mijn computer heet hij al op de een of andere manier verbinden. HELP!!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Op elke router zit een klein gaatje om deze te resetten met een paperclip of tandenstoker. Daarmee zet je alle instellingen terug inclusief het wachtwoord. Dat ww kun je vinden in de handleiding en als je die niet hebt, de handleiding opzoeken bij de fabrikant. De meesten hebben deze online staan.

Op mijn router staat het wachtwoord op een stickertje aan de onderkant. Kijk daar eens...

Wat Paulus hierboven zegt klopt.Dat knopje indrukken en dan pas de router spanningloos maken.En het knopje blijven vast blijven houden.Vervolgens zet je de spanning er weer op en DAN pas laat je dat knopje los.Dat heet een "harde reset".En staat je router weer in de fabrieksinstellingen en kan je weer gewoon een netwerk en wachtwoord ingeven. Toegevoegd na 6 minuten: Ikzelf was aan deze kant ook eens het wachtwoord van mijn sweex router kwijt.Maar kon dit terug vinden met de bijgeleverde cd door met een pc met vaste verbinding het installatie programma te draaien. Toegevoegd na 9 minuten: Sweex moet zijn Asus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100