Pc blijft hangen en reageert niet meer, oplossing?

Beste mensen,

Ik heb de computer van mij broertje overgenomen, deze was erg slecht kwa prestaties, dus heb ik hem helemaal vernieuwd, nieuw moederbord, nieuwe processor, eigelijk alles nieuw behalve hdd, heb win7 op geinstalleerd maar toen ik allemaal programma's er op had gezet bleef hij alsmaar hangen en moest ik mijn pc resetten.

Nadat ik een vriend had gesproken zei hij dat ik mijn hdd ook moest vervangen. Deze heb besteld vervangen en opnieuw win7 opgezet, maar hij blijft nog steeds hangen.

Enige ideeen waar dit aan kan liggen?

Rick

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Man 8 gig win7 64 bits nieuw moederbord nieuwe processor Dat is geen pctje over nemen dat is een nieuwe pc Ik denk dat je echt even naar de connecties moet kijken of er erg een klein sluiting los zit of zo ? en ow ja naar de voeding hoeveel Watt is die ? het kan zijn dat ie wat meer power moet hebben zit er een ingebouwde videokaart in ? hoeveel mb ? als het een losse videokaart is zit er een extra voeding aansluiting op de videokaart ? heb je die aangesloten ? blijft hij echt hangen ? of valt hij zeg maar uit, warmte probleem misschien ? want met 8 gig zou dat bijna onmogelijk zijn Tja en als je moederbord brak is dan blijf je bezig helaas oh ja en zit je geheugen goed vast ? misschien eentje van het verkeerde type ?

Het kan ook je videokaart zijn

Druk de aan/uit knop lang dan gaat de pc uit en kun je hem weer opnieuw opstarten.

Ik denk dat windows 7 te veel eist of meer geheugen er op zetten wil ook wel eens helpen en heb je alle drivers vernieuwd met bv Driver checker ?

Kan de computer Windows 7 wel aan? Zelf had ik een computer waar eerst Windows XP op zat, maar ik vond Windows 7 mooier. Maar door de hoge eisen is mijn moederbord kapot gegaan, en moest ik dus een nieuwe computer kopen. Misschien is het verstandig om Windows XP er op te zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100