Hoe heet dit apparaat? ( kantoorartikel ) en waar koop ik het?

Het is een draagbaar apparaat waar je op kunt typen, en dan komt er een wit plakkertje uit met de getypte tekst erop ( bijv je naam ) het is zodat ik mijn spullen kan merken met mijn naam, klas en nummer :) hoe heet dit apparaat en waar koop ik het? En hoe heet dat plakpapier, en waar koop ik dat appart?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat heet een lettertang, Vroeger drukten die in reliëf witte letters in gekleurde plastic stripjes (en volgens mij kun je die nog steeds kopen), tegenwoordig printen ze gewoon in diverse kleuren en lettertypes op tape. Er gaan gewoon een soort cartridges in (in verschillende maten en kleuren ook nog) met nieuwe tape. ideaal apparaatje. Er zijn trouwens verschillende modellen van, maar in grote lijnen komen ze allemaal op het zelfde neer. Toegevoegd na 3 minuten: je koopt ze eigenlijk bij elke (grote) kantoorboekhandel of - vaak goedkoper - online. De vullingen ook.

Bronnen:
http://global.dymo.com/nlBE/Products/Letra...

Je bedoelt een Dymo lettertang. Bij V&D en kantoorboekhandels kan je die kopen. Online kan natuurlijk ook: http://www.dymospecialist.nl/dymo-lettertang Toegevoegd na 4 minuten: En dat plakspul heet dus lettertape. Toegevoegd na 22 minuten: Graag wil ik de reden van de negatieve duim weten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100