ik druk alleen z/w kopieën af met HP deskjet. WAT MOET IK DOEN OM VAN DIE KLEUR CASSETTES AF TE KOMEN. of bestaan er printers met alleen zwarte inkt?

wil wel goede prints. maar kl cassette duur, voor mijn gebruik

Toegevoegd na 19 minuten:
kan ik 2 zw cassettes gebruiken in mijn geval?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ben bang van niet. Je kan beter een laserprinter aanschaffen. Die is veel goedkoper in gebruik. Tegenwoordig zijn die ook al niet meer zo duur. Ronde de 100€ heb je al een goede z/w laserprinter

Dat kan helaas niet, een printer doet het niet zonder kleuren cartridges, ook niet als je alleen zwartwit print.

Zoals U waarschijnlijk al hebt begrepen,uit de al eerder gegeven antwoorden werkt Uw printer niet zonder de kleurencartridges. Wat U ook wel zult weten is de mogelijkheid,om gekloonde cartridges c.q. cassettes in elke printer te zetten. Bij AH heb ik zelfs diverse te koop gezien en die schelen vaak 10 Euro of méér met de "originele" in Uw geval die van HP. Wat ook nog het overwegen waard is : de gekleurde (laten) na vullen,gezien het feit,dat U ze toch nauwelijks wilt gaan gebruiken. In de wat grotere steden zijn er genoeg van dit soort adressen,waar dit gedaan kan worden.Bij het kopen van die klonen is het wel belangrijk,om van-tevoren te noteren wat het bijbehorende nummer is en bij welk type printer het hoort. Succes in ieder geval. Groet:Zoekertje

De reden dat een printer niet kan zonder de kleuren cartridges zit 'em in het feit dat allerlei grijs gradaties naast zwart ook allerlei kleuren gebruikt worden. Alleen als je pure tekst wilt printen zal je wat aan een z/w laserprinter hebben. Z/w afbeeldingen hebben echt kleuren nodig om er geen keiharde afbeelding van te maken.

Dat zou kunnen, maar dan moet je met het volgende rekening houden. 1. Bij instellingen kan je namelijk voor zwart wit of alleen grijstinten afdrukken. Hierbij zal de printer geen kleur gebruiken. 2. veel printers hebben automatisch ingesteld dat ze om de zoveel tijd automatisch de printerkoppen te reinigen om uitdrogen te voorkomen. Door je printer uit te zetten zal hij dit dus niet doen. Bij een brother doet hij dit helaas automatisch als je hem weer aanzet, en raken de inktpatronen alsnog langzaam leeg. Wat je kan proberen is als de kleuren cartridge uitgedroogd raakt, hij geen inkt meer verliest en de printer gewoon blijft werken zonder dat je last hebt van het probleem dat je inktcartridge leegraakt en dus niet meer kan printen. Je hoeft dan alleen zwart bij te vullen om te printen, de kleur lat je gewoon lekker voor altijd zitten.

Ik heb een leuke printer in de aanbieding.

Bronnen:
http://computer-software.marktplaats.nl/pr...

Ik heb een oude HP Deskjet 3320. Het is een kleurenprinter, maar omdat ik nauwelijks in kleur print heb ik alleen een zwarte cartridge inzitten. Printer werkt prima en geeft geen error. Dus zulke printers bestaan wel degelijk. Probeer je kleuren cartridge eruit te halen en dan te printen. Als het printen geen problemen oplevert, dan lijkt me dat jouw probleem is opgelost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100