Kan de interne harde schijf van een laptop zonder problemen verwisseld worden met een andere harde schijf met meer geheugen?

Momenteel heb ik een Sony Vaio Laptop met 350 GB geheugen.Graag zou ik er een interne harde schijf in willen zetten van 1TB.Is dit mogelijk en waar moet ik op letten.
Laptop is het type VGN-NS21M.

Weet jij het antwoord?

/2500

Git is wel mogelijk ja, zolang je maar de goede HDD kiest die bij jouw laptop past. Hier een link, hoe je die er in zou moeten kunnen plaatsen: http://www.fonerbooks.com/laptop_1.htm Toegevoegd na 23 seconden: *Git = Dit Toegevoegd na 4 minuten: Of misschien heb je wat aan de volgende filmpjes op youtube, waar het je uitgelegd wordt. Hoe makkelijk kan het zijn.

Bronnen:
http://www.google.nl/#q=how+to+change+lapt...

'Zonder problemen' is wellicht overdreven. Als je eenzelfde schijf van dezelfde grootte (2,5", 3,5") inbouwt en de juiste aansluiting gebruikt (IDE/SATA) lukt dat. Je moet dan wel de nieuwe schijf geheel opnieuw installeren of de oude schijf (in een PC of laptop met genoeg drives) klonen.

Dat je deze vraag stelt betekend dat je er niet zo veel verstand van hebt. Dit is opzich niet erg, maar je moet er wel verstand van hebben als je aan een laptop gaat sleutelen. Mijn advies: niet doen! Een laptop is een ingewikkeld apparaat als je niet weet wat je doet. ( ervari ng :S) er zijn zat kleine bedrijfjes die zulke dingen voor je doen. Ik zou 1 van die bedrijven benaderen. Suc6!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100