Hoe kan ik alsnog afdrukken?

De blauwe cartridge is leeg, en het is alleen zwart met wit. Een zwart wit afdruk heeft geen zin.

Weet jij het antwoord?

/2500

Snel naar de winkel.....!!!

Als er geen blauw meer is, en alleen zwart en wit is er weinig aan te doen. Dan kan er dus ook geen blauw meer geprint worden want zwart en wit mengt geen blauw.

Gekleurd papier en met wit afdrukken? (roept een leek?) Anders hollen naar de Mediamarkt. Die is nog een half uur open.

als je alleen zwarte inkt hebt, stel je de printer in op zwart/wit afdruk, heb je geen kleur inkt voor nodig. Werkt bij mij prima.

hup naar de buren, of hup mail naar een vriend die het morgen meteen mee neemt...

hoi Jasjul, ik heb ook een HP printer, ik vrees dat jij die ook hebt wel zwart, maar geen kleur, dan kan je ook geen zwart afdrukken. verplicht kleuren cartridge plaatsen, voordat je weer van de nog steeds volle zwarte inkt kan gebruiken. bij mij gaat de kleur vrijwel geheel op aan het automatisch reinigen, telkens wanneer ik de printer wil gebruiken. jammer, kleurencartridge kopen en beter opletten als je ooit een nieuwe printer koopt (geldt ook voor mijzelf) groeten, Dré

Als je je printer zo ver probeert te krijgen dat hij zwart afdrukt door alleen de zwarte cartridge te gebruiken, moet je bij afdrukken in het printmenu kiezen voor 'grayscale' en 'black only'. Het zit waarschijnlijk ergens diep in je afdrukmenu verstopt, want leveranciers van printers verdienen vooral geld aan de verkoop van kleurencartridges en hebben dus veel liever dat jij altijd kleureninkt gebruikt, ook om zwart te printen. Waar het precies zit, verschilt per printer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100