Hoe moet ik inloggen bij een tweedehands iPad 3?

Wij hebben een(tweedehands) iPad 3 gekregen van werk.
We wisten het wachtwoord om in de iPad te komen niet en de vorige eigenaar werkt hier niet meer en is Verder onbereikbaar.
Ik heb de iPad gereset en ook ge-update naar de nieuwste versie die mogelijk was.
Nu vraagt de iPad om een activeringsslot, daarbij moet je inloggen met de Apple ID en het wachtwoord die zijn gebruikt om de iPad te configureren.
Zoals ik al zei is de vorige eigenaar weg en weten we niet waar de persoon is of hoe die te bereiken en het het e-mail adres is niet meer in gebruik (inloggen is dus niet meer mogelijk).
Als we op het internet opzoeken hoe we dit kunnen oplossen word er alleen maar gezegd dat we naar de vorige eigenaar toe moeten maar dat gaat dus niet.

Weet iemand hoe we dit kunnen oplossen en de iPad kunnen gaan gebruiken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Deze oplossing werkt onder een aantal voorwaarden waarvan ik niet weet of deze voorwaarden voor jouw iPad gelden. 3. Gebruik de herstelmodus Heb je je iPad niet gesynchroniseerd en heb je nooit Zoek mijn iPhone ingesteld, dan kun je alleen de herstelmodus gebruiken om het apparaat te wissen. Hierbij worden alle gegevens en de toegangscode gewist, en is het dus niet mogelijk om een reservekopie te kiezen. Volg de onderstaande stappen. 1 Sluit de iPad via de usb-kabel aan op je computer en start iTunes. Zorg dat je de laatste versie geïnstalleerd hebt; 2 Heb je je iPad aangesloten, dan moet je de tablet geforceerd herstarten. Dit doe je door aan/uit- en homeknop tegelijk in te drukken totdat je het Apple-logo ziet; 3 Vervolgens zie je de herstelmodus op het scherm van je iPad en pc. Doorloop hierna de aangegeven stappen om het proces te voltooien.

Bronnen:
https://www.iphoned.nl/tips/ipad-geblokkee...

Als je de aankoopbon hebt, dan pas zal Appel helpen met de iPad herstellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100