Waarom kan ik niet Windows 10 downloaden?

Ik wacht nu al de hele dag om Windows 10 te installeren maar als ik bij het "Windows 10 downloaden" programma kijk staat hij de hele tijd op "Ok stuur mij een melding als het klaar is" en bij Windows Update zegt hij dat hij de update niet heeft gevonden, maar als ik kijk bij de updategeschiedenis zie ik dat hij meerdere keren achter elkaar heeft gefaald om het te installeren. (Foutdetails: Code 80070002)
Ik heb al de manier van de opdrachtprompt gebruikt maar dat heeft niet geholpen. Heeft iemand anders misschien een oplossing?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De "upgrade" wordt in fases uitgerold. In andere woorden; je moet wachten als je Windows 10 wilt installeren via de reservering. Maar er is een andere manier om Windows 10 (legaal) natuurlijk te installeren. Microsoft heeft een tool beschikbaar gesteld om Windows 10 te installeren. Het werkt prima. Adres: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Succes!

Bronnen:
https://www.microsoft.com/en-us/software-d...

Heb de update ook op deze wijze uitgevoerd. De eerste keer ging heeeeel langzaam (15% in ruim een uur), heb het toen afgesloten, opnieuw gestart en het was in een half uur gedaan. Zal met de drukte te maken hebben gehad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100