Hoe kan ik mijn pc met Windows 8.1 repareren zonder Windows cd rom en terwijl hij niet meer opstart?

Toen ik mijn pc kocht, stond er Windows 7 op. Ik heb een tijdje geleden Windows 8.1 erop gezet (download via internet) maar nu start mijn pc helemaal niet op. Als ik de pc aanzet kan ik twee opties kiezen, of mijn pc afsluiten of herstellen naar fabrieksinstellingen. Ik kies voor dat laatste maar vervolgens staat er dat ik een cd rom nodig heb waar de fabrieksinstellingen op staan, echter deze heb ik niet meer.. Kan iemand mij helpen hoe ik mijn pc toch weer aan de gang krijg? Ik heb een HP Desktop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan een bootable usb maken (maar das t zelfde als cd) Wat je ook kan proberen is om je pc in safemode op te starten en dan een cd of usb maken. Ik heb zelf windows 10 draaien en daar werkte dat. Dus zal bij win 8 ook wel moeten werken

Ten eerste: nooit zomaar een Windowslicentie van indernet downloaden, want het kan een virus bevatten en het is illegaal. Ten tweede: download Windows, of een gratis besturingssysteem dat wél legaal is, en brand het op een cd (of zet het op een usb-stick)! Doe die in je PC en boot vanaf dat medium! Je pc installeert dan het gedownloadde besturingssysteem. Je kunt natuurlijk ook even naar de winkel gaan en legaal een Windows-disc kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100