verschil tussen iOS 8 en iOS 8.2?

Ik zit te twijfelen of ik iOS 8.2 zal nemen. Ik ben namelijk niet erg tevreden met iOS 8. Maar wat is dan het verschil tussen iOS 8 en iOS 8.2?

Weet jij het antwoord?

/2500

iOS 8.2 is nog niet uit. je bedoeld denk ik iets anders? Belangrijke nieuwe functies iOS8 voor de eindgebruiker t.o.v. iOS7 zijn onder andere HealthKit, interactieve notificaties, widgets in het notificatiecentrum en woordvoorspelling in het toetsenbord. kijk ook op apple.nl Toegevoegd na 57 minuten: Hier kan je de wijzigingen voor iOS 8.0.2 vinden: http://support.apple.com/kb/DL1758 Het is een minor release wat inhoud dat het hoofdzakelijk bug fixes zijn (kleine fouten zijn opgelost). Ik zou je aanraden deze altijd te updaten. Major versies (van 7 naar 8) bevatten grotere wijzigingen en daar kan je in principe nog over twijfelen. Maar bedenk ook dat sommige apps in de toekomst nog alleen maar updates maken of uitkomen op iOS8, dus vroeg of laat ontkom je er misschien toch niet aan om bij te blijven met de updates.

Echt verschil zul je niet merken, maar verschillen zijn er zeker wel. IOS 8 is pas uit en heeft nog zogenaamde "kinderziektes". Als een programma of besturingssysteem uitgebracht wordt is deze wel af, maar niet bugvrij. Dat wil zeggen dat er nog kleine foutjes in het systeem zitten die er voor zorgen dat er bijvoorbeeld functies niet 100% goed werken of dat er ergens een beveiligingslekje zit. Het is daarom verstandig om altijd up to date te blijven, omdat je zo beter bent beschermt tegen hackers etc. Gelukkig ben je op een Iphone (IOS) over het algemeen erg veilig, omdat het een gesloten systeem is (je kunt alleen apps downloaden die door Apple gecontroleerd worden).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100