waar kan ik een nieuwe snele laptop kopen zonder windwos 8 ?

Bij mij mycom en zo kan ik niet terecht daar voor ik zoek een nieuwe laptop Maar winwos 8 komt der bij mij niet in

Toegevoegd na 7 minuten:
Ik wil een laptop met maximaal windwos 7

Weet jij het antwoord?

/2500

In een Apple Store.

Bij de Mediamarkt kun je aangeven dat je geen Windows 8 wil en dan zetten ze er Windows 7 voor je op. Een andere mogelijkheid is om zelf Windows 7 op een kale laptop te zetten, maar dat kost je wel geld en je moet genoeg verstand hebben van computers om dit te installeren. Als je echt iets tegen Windows hebt is een computer van Apple (Mac-book) een zeer goede optie, zoals mijn voorganger al noemde. Tegenwoordig werkt zo goed als alles ook op een Mac.

Op internet staan nog zat win7 laptops. http://tweakers.net/categorie/496/laptops/producten/#filter:JYwxCoQwEEXv8msLo2EX5gB2W1mKRYjDMhLWMBELJXffEavHfzz-hU0X1kE4LSBklbWgeeS46W4ulGgmhy-PcjLItW1zh5E_8gPZKJnjIGlnLaALvfevm0dIoAn923V2YHAPPOZa6x8 Heb al de goede vinkjes aangeklikt dus alle laptops die daar staan zijn met 7.

Ik heb meerdere malen bij Computerland een computer gekocht zonder besturingssysteem. Je kan daar dus opzetten wat je zelf wilt; of dat nu een Linux versie is of Windows 7

Wie zoekt die vindt. Er zijn nog wel een aantal webwinkels te vinden met windows 7 laptops. Maar je keuze is natuurlijk beperkt. Dan kan je je m.i. beter op de hardware richten, een beetje bijbetalen voor windows 8 en die er thuis afgooien om er vervolgens windows 7 op te zetten. Controleer dan wel eerst op de website van je fabrikant of er ook windows 7 drivers voor dat type laptop bestaan. Is dat niet het geval kan je ook nog altijd een alternatief gebruiken zoals een linuxdistro. Zonde? Ja, inderdaad. Maar dat is nu eenmaal het nadeel: er worden zoveel laptops verkocht en bijna niet een zonder besturingssysteem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100