Hoe en waar opslaan in Windows 8???? C; D of bibliotheken?

Ik heb een nieuwe laptop die draait op windows 8 en weet nu totaal niet waar ik al mijn documenten moet opslaan? C; D of Bibliotheken?
Ik gebruikte steeds de D schijf voor documenten en C voor programma's. Maar dan zijn er nu ook die bibliotheken die standaard gekoppeld zijn aan C. Sla ik dan niet alles dubbel op? Ik heb al uren zitten zoeken en lezen maar raak er niet wijs uit. :-( Ook die werking van de bibliotheek blijft me een raadsel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Standaard zullen documenten opgeslagen worden in de map Documenten. Deze bevindt zich op: C:\Users\[computernaam]\Documents, vanuitgaande dat C: de opstartpartitie is. Als je aangeeft dat je de documenten op wilt slaan op de D: partitie zal er niet een kopie in de map Documenten worden opgeslagen. De map Documenten is onderdeel van Bibliotheken. Bibliotheken zijn in feite een soort snelkoppelingen naar o.a. de map Documenten. Het is gewoon een snellere weg. Dus de weg naar de map Documenten via Bibliotheek is: Bibliotheken\Documenten, maar je komt er dus ook via een langere route en dat is C:\Users\[computernaam]\Documents. Het is dezelfde map. Dit Bibliotheek verhaal gaat ook op voor Afbeeldingen, Muziek, Video. Je kunt zelf mappen toevoegen aan Bibliotheken. Toegevoegd na 2 minuten: Bibliotheken zijn standaard onderdeel van Bestandsgeschiedenis en daar wordt als je dit hebt ingesteld een backup van gemaakt. Toegevoegd na 20 uur: afbeelding Bibliotheek toevoegen

Het maakt helemaal niets uit waar je alles opslaat. De bibliotheken zijn de gewone mappen Mijn Documenten, Mijn Afbeeldingen, Mijn Muziek, en Mijn video's (vergeleken met Windows XP).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100