ik heb een samsung laptop gekocht waar windows 8 op staat wat moet ik doen als mijn harde schijf crasht?

er staat windows 8 op de laptop maar er zitten geen recovery dvd bij en er zit op de achterzijde ook geen licentie key,
wat moet ik doen als de harde schijf crasht

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak een backup op een externe harde schijf, en als het een nieuwe computer is staat hij vaak voor geinstaleerd op je computer. kun je tijden de opstart vaak met F2 F8 of de delete toets in een 'restore' komen en windows opnieuw installeren/herstellen. dan die toets(en) herhaaldelijk indrukken als je je computer opnieuw opstart, even uitproberen welke het is.

is er geen originele Windows 7 installatie-DVD bij de computer geleverd dan kan via het configuratiescherm, onderdeel Back-up maken en terugzetten (Windows 7)/Windows 7 Bestandsherstel (Windows 8), taak Een systeemherstelschijf maken een opstartbare systeemherstel-DVD worden gebrand. Met deze DVD kan systeemherstel worden toegepast, opstartproblemen worden opgelost en/of in geval van nood de gemaakte Windows systeemkopie worden teruggezet. Altijd handig dus om bij de hand te hebben! Een dergelijke systeemherstelschijf kan in Windows XP en Windows Vista helaas niet worden aangemaakt...

Ik geloof dat Windows 8 automatisch de code uit het bios weet te vissen. Dit is om te voorkomen dat u de code op een andere computer gaat gebruiken of gaat hergebruiken als de computer defect is. Is een nieuw kunstje van Microsoft!

Bronnen:
http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100