Ik kan Adobe flash player in de nieuwste versie niet downloaden. Hoe kan dat?

Ik heb voorhen nooit problemen gehad met Adobe flash player maar nu wordt er aangegeven dat er een fout in de pc is gevonden maar niet welke fout dat is. Hoe kan ik dit oplossen?
Ik start de pc vrijwel altijd in de veilige modus met netwerkmogelijkheden omdat hij in de normale modus vrijwel niet meer werkt. Er mankeert dus wel het nodige aan mijn oude laptop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kunt u überhaupt in veilige modes wel flash gebruiken zoals youtube enz? En ik raad aan om een windows reinstall te doen, daar bij is veilge modes niet bedoeld om normaal in te werken. het is om windows te bewerken,opties te veranderen en veilig software te installeren.

Als je de nieuwste versie niet kunt installeren (want ik neem aan dat je dát bedoelt, en niet 'downloaden'), moet je eerst de oude versie van het programma grondig verwijderen. Daarvoor bestaat er een speciale tool, de Uninstaller: http://helpx.adobe.com/flex/kb/uninstalling-flash-player-debugger.html Sla die tijdelijk even op je bureaublad op, open het programma en sluit alle browsers af voordat je de uninstaller laat draaien. Dan je pc even opnieuw opstarten en de laatste versie van FlashPlayer installeren: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100