Is het mogelijk in plaats van windows XP windows vista installeren?

Vriend van mij heeft een laptop die windows XP draait en ik heb een desktop met windows vista is het mogelik om XP van zijn laptop verwijderen en vista van mij desktop op zijn laptop te installeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, het kan, maar niet op de manier die jij wil. Je kunt niet tegelijk met dezelfde product key op 2 systemen tegelijk windows vista draaien. Hij zal zijn eigen licentie moeten kopen (en ga dan voor Windows 7, niet Vista). Let wel op de minimum specificaties, misschien is de XP laptop al niet geschikt voor Vista of Windows 7. Toegevoegd na 19 minuten: http://tweakers.net/pricewatch/279482/microsoft-windows-7-home-premium-sp1-%28nl-oem-32-bit%29.html is de 32 bits versie en kost iets van 85 euro. Als je op school zit of studeert kun je misschien nog goedkoper aan een legale versie komen ( https://www.surfspot.nl/homepage.htm ).

Dat is zonder problemen te doen maar ik zou het niet meer aanraden want XP is veel stabieler en trouwens Vista wordt niet meer ondersteund door MS.

Dit is niet helemaal mogelijk je zou voor de laptop een product code Windows vista moeten kopen... Daar na moet je rekening houden dat als je vista installeert alle divers ontbreken, deze moeten worden gedownload via een andere pc of in iedergeval de netwerk divers

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100