Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

koop windows 7 en installeer dat, zet wel even je persoonlijke bestanden op een aparte schijf of usb stick anders raak je ze kwijt.

je kan ook een upgrade kopen, het zou moeten kunnen dat je kan upgraden en je bestanden blijven staan (ooit eens gelezen) maar dat risico zou ik nooit willen lopen.
(Lees meer...)
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Stel die acer zo in in de bios dat hij meteen van de dvd start zodra deze deze aan zet.Als je de acer aanzet moet deze meteen de dvd opstarten en kan je gaan installeren.Is dat niet het geval omdat er een herstel partitie op aanwezig zijn kan je als paardenmiddel de HD uitbouwen en deze m.b.v een bracket als externe schijf met een andere computer formatteren.Daarna bouw je deze weer terug en kan je als nog op bovenstaande manier windows 7 installeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je acer kan W7 wel draaien. Koop inderdaad w7 en stel de opstartvolgorde in je bios zo in dat deze van dvd opstart. Persoonlijk zou ik de (c) partitie formateren en w7 instaleren, dit is voor het beste resultaat. Wel eerst je persoonlijke zaken veilig stellen. Een back-up van je briefen foto,s etc.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding