Ik ben mijn insall disk kwijt hoe installeer ik mijn printer X2470? help

Kan mijn printer helemaal niet gebruiken!

Toegevoegd na 2 minuten:
Wat kan ik doen!

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij (maar ik ben niet echt een computer-specialist) kun je het van internet downloaden. Volgens mij heet dat een driver, maar ik denk dat je even moet google-en met zoektermen als "installatie software"en het merk en type van je printer. Kijk ook even op de site van het merk van je printer. Succes!

Drivers voor die printer: zie bron Toegevoegd na 1 minuut: (zoektermen binnen google: x2470 driver )

Bronnen:
http://driverscollection.com/?H=X2470&By=Lexmark

Als je naar de website van het printermerk zie je in de meeste gevallen een knop "downloads". Daar kun je het typenummer selecteren en dan het installatieprogramma downloaden.

Bij Lexmark kun je de driver downloaden: http://support.lexmark.com/index?locale=nl&page=product&productCode=LEXMARK_X2470&segment=SUPPORT&userlocale=NL_NL&frompage=null#1 Als de printer al op het systeem geinstalleerd was, kent Windows de driver nog en heb je (waarschijnlijk) de installdisk niet eens nodig. Voor andere operating systems mag je zelf ff googlen. :-)

ik neem aan dat het om een lexmark gaat. De bron leidt naar de download pagina van de drivers. Het is dan nog een kwestie van de goede drivers downloaden en installeren.

Bronnen:
http://support.lexmark.com/index?locale=EN...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100