Hoe zorg ik ervoor dat mijn krullen lang blijven zitten?

Ik gebruik krulspelden maar vaak gaat mijn krul er heel snel uit, hoe zorg ik ervoor dat die echt lang blijven zitten?

Toegevoegd na 8 minuten:
Ik heb heel dun haar misschien dat het daarom ook minder blijft zitten

Weet jij het antwoord?

/2500

Doe op je nog handdoekdroge haar, ouderwetse haarversteviging, bestaat nog van oa Junior, dat is een vloeibare versteviging, zet dan je krullers in, neem smalle stroken haar per krulspeld, zodat de krulspeld niet te vol haar zit en ga bij voorkeur onder de droogkap zitten totdat je haar droog is, met de fohn gaat dat ook, maar dat duurt langer, laat je haar daarna met de krulspelden erin, afkoelen, haal daarna de krulspelden er voorzichtig uit en breng je haar in model, fixeer het resultaat met een stevige haarspray, Elnett bijvoorbeeld.

Hoi little diva, Ik kan je wat tips geven! Ik had zelf ook dun en heel stijl haar waar ik geen krul in kreeg, maar ben er achter gekomen dat ik veel dingen verkeerd deed voor mijn haar type. 1. Gebruik een shampoo zonder siliconen. Silicone is een synthetisch product die in veel shampoos zitten, het legt een plastic laagje op je haar om het haar te glad te maken, daarnaast verstikt je haar en droogt uit, en verzwaart het haar zodat als je een krul er in wil zetten, dat de krul een half uur later weer verdwenen is.. Ook haar spay zonder silicone gebruiken . 2 crème spoeling, heel weinig en alleen in je lengtes en punten .. En heel goed uitspoelen zodat er geen product in je haar blijft zitten. 3. Bescherm je haar!!! Met een lichte verzorging wat niet verzwaard, 4 droog je haar goed! Als er nog vocht in je haar zit krijg je geen krullen .. Tip als je denkt dat het droog is controleer het na om je haardroger op een koude stand te zetten en door je haar te blazen, voel met droge handen of er bepaalden plekken koud aanvoelen.. Zo ja daar is het nog vochtig. 4. Spray je haar in met haarspray voordat je gaat krullen. Let op heel licht sprayen , 5. De krullers goed laten afkoelen tot ze weer koud zijn, als je een krultang gebruikt de krul laten afkoelen.. 6. Nog eens je krullen sprayen met haar spray, laten drogen. Ik zelf heb geen dun haar meer en zet vaak krullen die nu 2 of zelfs 3 dagen blijven zitten, ik gebruik Kerastase en dan voor dun haar. Zit geen alcohol of silicone in ( alcohol droogt je haar uit ) Tip, als je krullen heb en je wil gaan slapen, hang onderste boven met je hoofd pak je haar bij elkaar op je hoofd en doe er een grote stoffen elastiek in je haar .. Niet een met een ijzertje of dunnetjes meet een grote stoffen die andere breken je haar. En nooit te strak binden .. Succes hoop dat je er wat aan hebt

Ik neem aan dat je de krullers in doet in nat haar. Voordat je je krullers in doet moet je wat krul mouse verspreiden in je haar. Dan doe je je krullers in. Als je ze hebt uit gedaan, moet je meteen wat haarspray indoen. Als het goed is blijft het dan langer zitten :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100