Waar moet ik opletten bij het laten zetten en de verzorging van mijn 1e tattoo?

Hallo! Ik ben er eindelijk uit wat ik wil, dus nu is het op zoek naar een goede shop! Waar moet ik op letten? Welke verzorging heeft mijn tattoo nodig en waarom? Ik wil mijn tattoo tussen mijn schouderbladen laten zetten, is dit erg pijnlijk? Wat betaal ik ongeveer voor een Libelle van 10 cm lang met het lijfje in kleur? En tot slot: iemand die sowieso al een goede shop weet in noord Holland? Alvast bedankt! Groetjes gns

Weet jij het antwoord?

/2500

waar je op moet letten, is of de shop volgens de richtlijnen werkt van de GGD, of de shop een goede naam heeft, of de shop steriel werkt, een goede shop legt jou precies uit wat je mag en niet mag doen na het zetten van je tattoo, de prijs is vooraf niet te zeggen, je bepraat deze met de persoon die hem gaat zetten, de pijn!! op elke plek van je lichaam doet het pijn, een pijnloze tattoo is er niet, behalve als je vooraf een verdovende creme smeert, genaamd Emla.. ook dit bepraat je met die persoon, want als je erg nerveus bent, doet t 1 alleen maar pijn'er, en 2 niet bevorderdelijk voor je tattoo, een uitgerust en kalm lichaam is beter.. succes met je zoektocht..

Goede shop in Amsterdam: classic ink & Mods (classicinkandmods.com) Ik laat daar binnenkort mijn tweede tattoo zetten.Mijn eerste zit ook op mijn rug tussen schouderbladen. Wat betreft de pijn, dat is voor iedereen anders, maar bij mij voelde het als kleine schaafjes met een scheermesje/ soort brandend gevoel. En wat betreft de verzorging naderhand; je krijgt alle info mee hoe je de tattoo (is een "wond" in het begin) moet verzorgen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100