Is één keer in de maand je haar stijlen met een stijltang slecht voor je haar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is niet slecht voor je haar. Ik gebruik elke dag de stijltang en mijn haar is nog heel gezond. Het ligt er natuurlijk wel aan wat de conditie van jou haar is. Als dat heel droog is wordt t een ander verhaal, maar dan lijkt 1x in de maand niet heel erg. Je hebt van andrelon een gladmakende spray die je voor het stylen op doet. Dat beschermt je haar dan. Het is er geloof ik ook van andere merken maar weet zo niet hoe die zijn en werken.

Ja het blijft slecht voor je haar. Maar door maar 1x per maand merk je er niks zoveel van. Een vriendin die gebruikt de stijltang elke dag en haar haar is echt heel lelijk. Ik gebruik het 2\3x per week en gebruik haarbeschermer dat ik in mijn haar moet smeren en het ziet er gezond uit. Toegevoegd na 59 seconden: Ik bedoel met lelijk dat het beschadigt er uit ziet.

Nee, het is niet zo schadelijk...zorg er vooral voor dat je een goede stijltang en verzorgingsproducten gebruikt! Ik kan aanraden om voor het stijlen een "silk serum" te gebruiken...CHI heeft een hele goede die ook lekker ruikt! Hun stijltang is trouwens ook erg goed! Let erop dat je regelmatig je haar verzorgd met conditioner en haarmaskers. Ik heb vroeger mijn haar om de dag gestijld, en het was nooit beschadigd! Maar wel goed verzorgen dus! :)

nee joh, pas als je het elke dag tot 2/4 dagen in de week doet is het ongezond en heel slecht.

Wat is slecht. Je haar in een steekje dragen is ook slecht. Je haar borstelen wanneer het nog nat is ook slecht. Je haar blonderen nog veel slechter. Zwemmen in een zwembad met chloor mega slecht. Dus maak je niet druk. Ligt ook echt aan je haar. Mijn haar kan ik 7 dagen per week stijlen en het ziet er nog gezond uit. Maar dat is puur geluk. Maar beschermen is zeker een goed idee.

Je haar stijlen is zoiezo slecht voor je haar. Je haar kan uitvallen als je het 'te' vaak doet. Ik ken een meisje, dat al 2 jaar elke dag haar haren stijlt, en het af en toe krullend laat. Maar als ze het niet stijlt, dus als het krullend is, lijkt het alsof ze heel weinig haar heeft. En ze heeft ook veel dood haar. Maar 12x per jaar? Dat lijkt me niet zo erg. Dat kun je natuurlijk niet vergelijken met 365x per jaar. ;) Maar even terug op de vraag. Ja, het is slecht voor je haar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100