Is epileren van borsthaar veilig?

Hallo mijn naam is Hans en mijn leeftijd is 22. Is het epileren van borsthaar veilig? Of zijn er ricico's aan verbonden? Alvast bedankt voor het antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor waarom zou het niet veilig zijn. Je zal de eerste keren misschien wat irritatie hebben, Maar dat gaat over

Het verwijderen van je borsthaar is absoluut veilig. Vergeet alleen achteraf niet om het goed te reinigen (om ontstekingen te voorkomen) en eventueel met bodylotion in te smeren om de geïrriteerde huid wat tot rust te laten komen. Bedenk wel dat een bodylotion met veel geur juist meer irritatie op zal wekken waardoor je huid roder zal kunnen kleuren.

Als je het echt over 'epileren' hebt (de haartjes uittrekken met een pincet of epileertoestel), is het inderdaad veilig. Als je apparaten bedoelt waarmee je thuis kan ontharen, maar die gebaseerd zijn op IPL-technologie, dan is er tot nog toe te weinig onderzoek naar gedaan. Heel schadelijk zal het waarschijnlijk niet zijn omdat de intensiteit van de lichtflitsen niet erg hoog is, maar niemand weet wat de gevolgen op lange termijn kunnen zijn. Hou het bij epileren, dan ben je zeker!

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Het is veilig. vrouwen epileren hun wenkbrauwen ook iedere dag en er is niks aan de hand.., je trekt je haarzakje eruit, en je haarzakje groeit terug!,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100