Hoe haal je die donkerblauwe vlekken onder je ogen weg?

Ik heb 's ochtends altijd van die donkerblauwe vlekken onder mijn ogen, een beetje als wallen maar dan niet opgezwollen. Ik weet dat dit komt door slaapgebrek, maar hoe zorg ik ervoor dat die vlekken verdwijnen?("meer slapen" is geen gewenst antwoord...)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je niet meer wilt rusten...leg dan gewoon natte theezakjes onder je ogen..dat deden de mensen vroeger al en t werkt perfect... Toegevoegd na 1 minuut: Als je vermoeid en gestrest bent, wordt je huid bleker waardoor de onderliggende bloedvaten duidelijker zichtbaar worden. Ook de bloedsomloop wordt slechter onder invloed van vermoeidheid en stress. Een slechte bloedsomloop zorgt ervoor dat de kringen onder de ogen blauw en donker worden. Voldoende slaap en ontspanning zijn een must. Is de vermoeidheid slechts tijdelijk, dan kan het helpen theezakjes op de ogen te leggen. De tannines uit de thee zorgen ervoor dat de donkere kleur vermindert. Laat zeker 10 à 15 minuten op de ogen liggen. Donkere kringen onder de ogen kunnen ook enigszins verminderen door uien te pellen..

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Een dun laagje foundation in de gewone kleur van je gezichtshuid erop smeren. Wel voor het slapengaan weer goed reinigen!

Je kan roze concealer erop doen. Dit haalt de donkere kringen onder je ogen weg. Om het dan nog wat lichter te maken kan je een lichte concealer erop doen. Is het dan nog niet goed, dan kan je nog een laagje foundation erop doen.

met aambeienzalf, doe dit niet dagelijks, bij dagelijks gebruik heb je een grote kans op eczeem en schilferende huid.

Je kunt dit verminderen door: gezond te eten, alcohol te minderen, en niet te roken.

Ik heb hetzelfde probleem,gebruik een goed camouflage middel,stuur maar een e-mail naar me

Het zou ook vitaminen gebrek kunnen zijn zoals vitaminen k b6 en b12. Probeer het eens als aanvulling op je voeding. En leg regelmatig komkommerschijfjes op de plekken. Succes ermee.