Is het waar dat als je lang haar hebt en alle vitaminen die je eet naar je haar gaan en dan kans hebt dat je niet langer wordt ?

Lang haar

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nee, dan zouden kinderen met lang haar last hebben van dwergroei tot ze een kort koppie aan laten meten door de kapper. bovendien zou je spijsverteringsgestel moeten weten hoe lang je haar was, anders vallen er geen vitamines te sturen door je lijf (wat uberhaupt al niet kan, je neemt het op en stuurt het niet ergens heen) kortom, broodje aap (of apenhaar in dit geval)

Nee dat is niet waar.

Dat is onzin. Dan zouden alle mensen die vanaf hun kindertijd lang haar hadden, allemaal klein zijn gebleven en de wetenschap zou waarschuwen voor lang haar.

Haar zelf is dood materiaal. Alleen het haarzakje in de huid leeft. Het feit dat jij (lang) haar af knipt veranderd niets aan de hoeveelheid vitaminen die het haarzakje opneemt. M.a.w. Lang haar belemmert de groei van je lijf niet.

Ik ben 183cm en heb lang haar. Hoeveel modellen hebben ook lang haar en een vereiste lengte... Zeker niet waar dus...

NEEEEEEEEE dat is niet waar, je haar valt per 40/100 per dag uit en dat doet het 20x en dan groeit het niet meer, dat heeft echt niets te maken met je vitamine gebruik, het kan zelf zo zijn dat je haar er mooier van word en zelf sneller (kan) gaan groeien, maar stoppen met groeien? nee dat zeker niet

Als dat zo bij de meeste mensen waren, Was veel van die mensen klein...