Hoe kan ik het beste make up verwijderen van mijn ogen?

Meestal verwijder ik make up (eye liner, mascara en eye shadow) van mijn ogen. De volgende dag zie ik een zwart randje onder mijn ogen, terwijl ik goed mijn make up heb verwijderd. Iemand tips om dit te voorkomen in de nabije toekomst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Olie of lotion op een watje, watje eerst evdn rustig op je oog leggen zodat het kan intrekken. Daarna van binnen naar buiten vegen, vooral niet heen en weer wrijven! Daarna nog even met een wattenstaafje onder je ogen.

Eerst met en wattenschijfje en oogmakeupremover schoonmaken tot het dikste eraf is, daarna met een wattenstaafje met oogmakeupremover tussen de wimpers (ogen dicht) heen en weer, je zult zien dat het staafje ook nog zwart is!

Ik gebruik een 2-fase make-up remover van de Hema. Flesje eerst schudden, dan op een wattenschijfje, en bij je ogen. Niet hard wrijven, maar draaiende bewegingen maken, bovenlangs richting je neus gaan, en dan onderlangs weer naar buiten. Als je dit een paar keer doet is je oogschaduw wel weg. Vaak pak ik daarna een 2de schijfje met remover, en nog een keer hetzelfde. Daarna ogen open, onderste ooglid beetje naar beneden trekken en heen en weer wrijven met wattenschijfje langs je oogrand om het zwarte lijntje weg te krijgen. Toegevoegd na 28 seconden: Daarna doe ik vaak even met een nat washandje langs mijn ogen, om de restjes olie weg te vegen.

bij de kruidvat hebben ze de beste make-up remover het is oog&lip remover en dan moet je ff schudden die 2 laagjes en dan is ie heel goed hij heeft nu een nieuwe verpakking maar dit is de oude verpakking (zie foto) & hij is maar 2 euro of een andere tip wrijf met het watje alle make-up naar beneden van het oog van boven naar beneden en dan zie je al het make-up en als je het niet goed weg krijgt doe het dan met een wattenstaafje doe ik ook altijd ik hoop dat het geholpen heeft haha, xx fijne avond nog p.s kijk anders ff op de site hier onder is wel de oude verpakking maar het blijft gewoon even goed Toegevoegd na 12 minuten: oo ik heb toch wel een foto gevonden van de nieuwe verpakking als je het niet kunt vinden in de kruidvat er staat alleen oog remover op maar op de achterkant zie je ook staan dat het voor de lippen is :p Toegevoegd na 12 minuten: oo ik heb toch wel een foto gevonden van de nieuwe verpakking als je het niet kunt vinden in de kruidvat er staat alleen oog remover op maar op de achterkant zie je ook staan dat het voor de lippen is :p

Bronnen:
http://beautyreviews.web-log.nl/beautyrevi...

Ouderwets, maar nog steeds heel doeltreffend (en goedkoop en simpel): een beetje nivea op een wattenbolletje of -schijfje doen, en daarmee van de binnenste ooghoeken naar buiten je ogen mee schoonvegen. Alle make-up is dan weg, en tegelijk verzorg je de huid er ook mee ;-)

Bij het kruidvat verkopen ze oogmakeup reinigingspads. Dit zijn pads met olie en zitten in een potje. Hiermee je ogen reinigen en daarna met een wattenschijfje met tonic de laatste restjes verwijderen.

Eerst wat creme op je wimpers doen en dan met de remover de makeup verwijderen, dat doe ik altijd.

Jahh dat doe ik ook maar een goede oogreiniger vind ik best moeilijk een goede de vinden ik gebruik die van derlon is vrij agresief vind ik zelf dus etos zou ik doen of uhh nivea zo'n soort merken succes ;)

Ik doe dat altijd gewoon met lotiondoekjes van zwitsal of huggies. gaat prima en irriteert niet. Nog lekker voor je huid ook, en het ruikt lekker. Wattenschijfjes van Demakup (supermarkt) en hema of Nivea remover kost ook niet al te veel. Dat deed ik vroeger eigenlijk. Beiden halen ook de waterproofmascara goed van je wimpers af, en onder je ogen.

Nou, er zijn natuurlijk heel veel producten voor je make-up er af te halen, dus gewoon tonic en/of melk. Maar bij het kruidvat zijn ook speciale eye-pads te krijgen. Die zijn dus alleen voor je oog make up eraf te halen. Dit moet je natuurlijk wel grondig doen ander s werkt het nog steeds niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100