Hoe kan het dat je voorhuid (man) vast groeit?

Ik ben hier naar benieuwd omdat als je een prince albert hebt/gehad er blijft dus een gaatje open en ik vraag mij af hoe dat kan. Je voorhuid groeit vast als je er niet naar om zou kijken, waarom zou dat gaatje daar dan niet dicht groeien/kleven?

Wat zorgt er voor dat de voorhuid vast groeit? Bacterien? Geen beweging?

Wellicht dat iemand meer informatie heeft ipv wat google je voorschotelt met o.a. vanaf welke leeftijd je je eikel moet schoon houden en wat te doen als je huid vast gegroeid zit...

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je geboren wordt, zit de voorhuid vastgekleefd aan de eikel. Ergens tussen je 8ste en 14de jaar gaat je voorhuid vanzelf loszitten. Daarna groeit hij niet meer vast. Je kan natuurlijk je eikel nooit schoonmaken dan plakt alles wel weer vast. Als een Prince Albert piercing volledig is genezen, zal er bij het verwijderen van de piercing altijd een gaatje blijven bestaan. Dit gaatje wordt wel steeds kleiner naarmate de piercing er langer uit is. De meeste dragers van een Prince Albert piercing en hun partners ervaren deze piercing als positief op de seksuele beleving.

Toegevoegd op 12 september 2019 14:41: tekst

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100