Kan ik mijn rood geverfde haren opnieuw bruin krijgen met een kleurshampoo?

Heb dus gisteren mijn haar geverfd, blijkt dat het een permanente kleuring is (terwijl dat helemaal niet op het pakje stond!!)... het is donkerrood maar het bevalt me niet. Kan ik het opnieuw kleuren met een donkerbruine kleurshampoo (niet permanent, zo één die 3 maanden blijft) ?

Toegevoegd na 1 dag:
Oké, heb er dus donkerbruin over gedaan en het is goed!! Heb nu donkerbruin met een rode schijn (niet opvallend) en daar ben ik best tevreden mee :)
Het is niet oranje geworden en ik heb nog steeds evenveel haar op m'n hoofd!

Vind ik leuk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zou ik toch maar niet doen. Ik ken verhalen van mensen waarvan de haren groen of oranje werden. Zelfs bij een kapper is niet altijd te voorspellen hoe de kleur wordt. Toch zou ik de terugkleuring toch liever aan een goede kapper toevertrouwen dan zelf proberen. Trouwens, ook de zogenaamde spoelingen, het is allemaal verf.

Nee, niet doen!! Bij mij werd het oranje, pas na een week of zes kan je het opnieuw kleuren. Er zijn wel ontkleuring-shampoo's verkrijgbaar. Maar als je het gisteren hebt geverfd kan je toch niet weten of het een permanente kleuring is?? Zo wie zo gaan er een aantal weken en wasbeurten overheen voor de kleur er uit is. Ik heb nog nooit gehoord van een kleur-shampoo die er na een dag al uit is. Misschien even geduld hebben maar zeker niet meteen weer verven!! Succes

Door er pure zilvetshampoo in te doen en er een uur in te houden, trek je al heel veel van de kleur eruit. Daarna kan je er bruin over heen ververven maar wacht wel 1 dag Toegevoegd na 49 seconden: Overigens kan je haar wat gekleurd is met henna niet over kleuren met gewone verf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100