Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Sim Only vergelijken

Op zoek naar de beste prijs voor jouw Sim Only abonnement? Startpagina maakt het je gemakkelijk want heeft een vergelijker die je helpt. Geef in de vergelijker aan wat jouw wensen zijn en ontdek het goedkoopste Sim Only abonnement. Succes met Sim Only vergelijken!

Sim Only Deals vergelijken

Welk Sim Only abonnement past bij mij?

Om hierachter te komen stel jezelf de volgende vragen:

Hoe vaak en hoe lang bel je?
en jij het type die van enorm lange telefoongesprekken met je vriendinnen houdt of bel je vrij weinig en gebruik je de telefoon alleen wanneer je deze echt nodig hebt? Kortom, bel je veel of bel je weinig? Wanneer je veel belt zou kun je overwegen om een Sim Only abonnement te nemen met onbeperkt bellen. Wanneer dit niet het geval is, is het goed om te kijken hoeveel belminuten bij jouw belgedrag past.

Hoeveel MB's heb je nodig?
Een ander belangrijk punt is jouw internetverbruik. Download je altijd de nieuwste apps, speel je de nieuwste games en ben je niet weg te krijgen achter jouw telefoonscherm, dan is een Sim Only onbeperkt internet bundel natuurlijk een goed idee. Wanneer een Sim Only onbeperkt internet bundel niet bij jou past wil je graag weten hoeveel MB’s of GB’s je gemiddeld verbruikt. Dit kun je het beste doen door op jouw oude telefoonrekeningen te kijken, hier staat hoeveel data je hebt verbruikt per maand. Neem het gemiddelde van de laatste 3 of 4 maanden en rond dit naar boven af.

Nu heb je een goed beeld van jouw maandelijkse verbruik. Met de info die je nu hebt kun je makkelijk Sim Only vergelijken op deze pagina en de juiste keuze maken.

Wanneer verleng ik mijn Sim Only?

Als je tevreden bent over je telefoon en je huidige provider, dan is het een goed idee om jouw Sim Only abonnement te verlengen. Wanneer je niet tevreden bent over de provider en erachter wilt komen wat voor jou de beste sim only-provider is, kun je het beste sim only vergelijken op deze pagina.

Kun je je nummer behouden bij een Sim Only abonnement
Wanneer je verlengt behoud je automatisch je eigen nummer. Ook bij het aanschaffen van een nieuw Sim Only abonnement behoud je in de meeste gevallen hetzelfde telefoonnummer. Je kunt dan simpel aangeven dat je met jouw eigen nummer wilt blijven bellen, hier betaal je géén extra kosten voor. Een ander voordeel van verlengen is dat je geen aansluitkosten betaalt.

Wanneer gaat mijn Sim Only abonnement in?

Een aantal maanden voordat je huidige contract afloopt kun je al overstappen. Met een paar maanden van te voren ben je er erg snel bij. Mocht jij pas later hebben bedacht om over te stappen, bekijk dan goed welke termijn er bij jouw huidige provider wordt gehanteerd. Wanneer je op tijd overstapt zal jouw Sim Only abonnement naadloos aansluiten op jouw oude abonnement. Op deze manier heb je geen extra kosten.

Verder is het ook vaak zo dat wanneer je een Sim Only abonnement met nummerbehoud hebt aangevraagd, je abonnement pas ingaat op het moment dat je jouw simkaart activeert. Jouw belbundel en databundel gaat ook van dat moment in.

Waar kan ik een Sim Only abonnement kopen?

Wat kost een Sim Only abonnement?

De kosten van een Sim Only abonnement verschillen enorm, dit komt omdat de totaalprijs is gebaseerd op verschillende factoren. Deze factoren zijn belminuten en MB’s, netwerktype (4G of 5G), contractduur (1 maand, 1 jaar of 2 jaar) en voorkeur voor een provider. Let ook goed op de aansluitkosten die in de Sim Only vergelijker staan. De provider rekent vaak aansluitkosten op de eerste rekening, deze kosten variëren tussen de € 0,- en de € 30,-. Handig om om te weten is dat je bij het verlengen van Sim Only abonnement geen kosten betaalt.

Afhankelijk van hoe jij je bundel samenstelt kun je al Sim Only abonnementen afsluiten voor slechts een paar euro per maand. Om erachter te komen wat het goedkoopste Sim Only abonnement is, kun je het beste Sim Only vergelijken.

Welke aanbieders bieden een sim only abonnement aan?

De volgende aanbieders hebben een mogelijkheid tot een sim only abonnement : KPN, Simyo, Simpel, Ben, Hollandse Nieuwe, Tele2 en T-mobile.

Wat is Sim Only?

Sim Only is een mobiel abonnement zonder mobiele telefoon.

Wanneer we Sim Only vergelijken met andere mobiele abonnementen is het verschil dat je bij Sim Only enkel een simkaart ontvangt. Je ontvangt dus enkel een nieuwe simkaart. Op deze simkaart staat een abonnement wat jij zelf kunt samenstellen en volledig voldoet aan jouw wensen.

Omdat je met Sim Only geen telefoon afbetaalt, zijn je abonnementskosten lager dan bij een abonnement met telefoon. Heb je nog een goede mobiele telefoon dan is een Sim Only abonnement de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Wanneer je een telefoon hebt waar je nog heel tevreden mee bent, is een Sim Only abonnement een goede optie.

Een standaard contract bestaat uit een bel/sms bundel, internetbundel en een vast bedrag voor je mobiele telefoon. De telefoon betaal je in termijnen af, normaliter is dit 12 of 24 maanden.

Sim Only vergelijken met een standaard contract is wat betreft de maandelijkse kosten altijd in het voordeel van een Sim Only abonnement, wanneer de belminuten en het internetbundel gelijk zijn.