Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Vraag stellen

Op GoeieVraag kun je gemakkelijk een vraag stellen, dat doe je hier. Je kan een vraag stellen door gebruik te maken van de button ‘Stel een vraag’. Je moet een account aanmaken om een vraag te kunnen stellen.

Het doel van een vraag op GoeieVraag moet zijn om kennis te verwerven of advies in te winnen. Huiswerk, vertaalopdrachten, betekenis van dromen en advertenties zijn niet toegestaan. Een vraag moet feitelijk te beantwoorden zijn voor andere gebruikers, zonder dat hier meningen of speculaties aan te pas komen.
Regels voor het plaatsen van een vraag zijn:

De vraag is objectief te beantwoorden. Vragen moeten feitelijk te beantwoorden zijn voor andere gebruikers, zonder dat hierbij mening of speculatie aan te pas komt. Als bij voorbaat kan worden vastgesteld dat de vraag niet te beantwoorden is, dan is de vraag niet toegestaan. Hiernaast moeten vragen kennis vermeerderend zijn.

Stel een vraag zo precies en duidelijk mogelijk in het vraagveld. Zo is voor iedereen direct te begrijpen waarover de vraag gaat en word je snel geholpen. De toelichting bij vragen wordt gebruikt om een vraag verder toe te lichten.

De vraag is gesteld in begrijpelijk Nederlands. Het gebruik van terminologie en vaktaal is niet toegestaan, omdat de vraag hierdoor onduidelijk wordt voor een grote groep mensen. Toch een vraag over een specifiek vakgebied stellen? Gebruik dan het toelichtingsveld om dieper op de materie in te gaan.

De vraag is neutraal geformuleerd. Het is niet toegestaan om een sturende, suggestieve of veronderstellende vraag te stellen, waardoor antwoorden in een bepaalde richting worden gestuurd. Vragen dienen zo feitelijk en neutraal mogelijk te worden gesteld.


Antwoord op je vraag

Je ontvangt een e-mailnotificatie als er een nieuw antwoord is gegeven. Hiervoor moet je wel binnen je profiel e-mailnotificaties aan hebben staan. Je kunt e-mailnotificaties instellen door in te loggen op GoeieVraag en in je profielinstellingen e-mailnotificaties in of uit te schakelen.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact