Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Eigen Startpagina beheren

Naast de homepage heeft Startpagina een netwerk aan themapagina’s. Deze pagina’s vormen een verdiepingsslag op onze homepage. Ze bieden een overzicht van links over een specifiek onderwerp die beheerd worden door hobbyisten.

 

Beheer je eigen Startpagina

De themapagina’s worden onderhouden door externe beheerders. Heb jij verstand van een bepaald onderwerp waarover nog geen Startpagina bestaat? Dan kun je deze aanvragen om te gaan beheren. Als je een eigen pagina mag beheren, kun je de pagina indelen met blokken en links, banners plaatsen en geld verdienen met het beheer. Daarnaast kun je ook een forum starten bij deze pagina. Bekijk snel welke themapagina’s al bestaan: https://www.startpagina.nl/themas.

 

 

Voorwaarden van je eigen Startpagina

• Het onderwerp van de pagina past bij je specialisatie en is geen duplicaat van bestaande themapagina’s. Alle bestaande themapagina's vind je hier.
• Het onderwerp is een waardevolle toevoeging op het huidige aanbod thema’s.
• De naam van je pagina is geen bedrijfsnaam, merknaam of verwijzing naar een bestaande website.
• De naam van je pagina is niet aanstootgevend.

 

Soorten beheer/kosten

Je kunt bij bepaalde thema’s kiezen of je deze gedeeltelijk of volledig in beheer wilt hebben. De keuze hangt af van de rechtsvorm van het beheer, het aantal commerciële links dat je wilt plaatsen en de vrijheid die je wilt qua invulling.

Bij deelbeheer kun je gratis een themapagina beheren. Startpagina plaatst de banners en 20 links op de pagina. Je kunt zelf geen gebruik maken van de banners. Je mag op een deelbeheer pagina maximaal 20 commerciële links plaatsen die relevant zijn aan het onderwerp.

Bij volledig beheer kun je de pagina volledig naar eigen inzicht invullen. Voor het onderhoud van de pagina rekenen we een vaste bijdrage per maand. Je kunt zelf de banners uitbaten en mag een onbeperkt aantal commerciële links plaatsen op de site. Deze links dienen wel altijd relevant te zijn aan het onderwerp van de themapagina.

 

Een nieuwe pagina aanvragen

Je kunt een aanvraag indienen bij de redactie van Startpagina. Je wordt dan gevraagd een aantal stappen te doorlopen. In de eerste stap hoef je alleen aan te geven welke naam je je themapagina wilt geven, zodat ons systeem kan nagaan of deze paginanaam al bestaat. In de tweede stap wordt gevraagd om je motivatie en of je zelf al een andere themapagina beheert. In de derde stap kies je voor een rechtsvorm (persoon of bedrijf). In de laatste stap selecteer je een contracttype (deelbeheer of volledig beheer). Vraag hier je themapagina aan.

Wij nemen binnen 2 weken contact met je op. Deze tijd is nodig om het onderwerp en de motivatie te beoordelen.

Let op: indien je nog geen themapagina beheert, kun je slechts één pagina-aanvraag doen. Mocht je interesse hebben in meerdere pagina's, dan kun je die aanvragen wanneer deze aanvraag volledig door ons behandeld is.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact