Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Persoonlijke instellingen

Startpagina kun je persoonlijk instellen, dit kan in je profiel op www.startpagina.nl/profiel. Zo kun je bijvoorbeeld persoonlijke links toevoegen, de weergave aanpassen en je locatie instellen. Let erop dat je cookies van Startpagina accepteert en geen andere blokkerende programma’s draait in je browser. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je persoonlijke onderdelen van Startpagina niet goed werken. Lees hier hoe je dit juist instelt. 
 

Persoonlijke links

Persoonlijke links: Dit zijn websites die je zelf kunt toevoegen. Vervolgens zie je ze links bovenin terug op je Startpagina. In je profiel kun je persoonlijke links toevoegen en aanpassen.
Dat doe je hier! 

 

 

Daghoroscoop 

Je kunt je eigen horoscoop elke dag direct op Startpagina bekijken. Stel je sterrenbeeld hier in door je geboortedatum in te vullen. 

 

Locatie 

Met je locatie bepaal je wat er getoond wordt binnen weer en verkeer, alarmeringen en openingstijden op Startpagina. Kies en wijzig locaties in je profiel

 

Privacy

Gevoelige content die niet geschikt is voor jonge bezoekers, kun je op Startpagina uitschakelen. Hier kun je een kinderslot instellen om 18+ content te verbergen.

 

Weergave 

Wil je Startpagina liever met een donkere achtergrond dan een witte achtergrond? Dan kun je dat hier instellen. Je hebt de keuze tussen hoog contrast (zwarte achtergrond) en normaal contrast (witte achtergrond). 

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact