Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Informatie voor beheerders

Op deze pagina vind je informatie over wat er van je verwacht wordt als beheerder. Verder staan hier tips om de kwaliteit van je pagina te verbeteren. Heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Verwachtingen & verplichtingen beheerders

Naast de vastgelegde voorwaarden van het contract, verwacht Startpagina van jou als beheerder dat je met regelmaat je pagina bijwerkt. Zorg dat alle links werken en relevant en actueel zijn. Als je een kwartaal geen update verricht, krijg je hierover bericht. Daarnaast verwachten we dat je binnen redelijke termijn (een aantal dagen tot een week) op binnenkomende berichten van bezoekers reageert.

 

 

Voorwaarden Themapagina

Als beheerder staat het je vrij om je pagina in te vullen met door jou geselecteerde links. We verwachten wel dat je te allen tijde het belang van de bezoeker voorop stelt en er dus voor zorgt dat de pagina een relevante linkselectie bevat. We rekenen erop dat je uitsluitend links weigert als daar een goede reden voor is.
• De pagina moet overzichtelijk zijn en minimaal boven de vouw zijn gevuld. Dit houdt in dat er content moet staan op het scherm dat je zonder scrollen ziet op het scherm.
• De pagina bevat voor het onderwerp relevante blokken met relevante links. Ze moeten samen een goed beeld geven van het onderwerp van je themapagina.
• Je werkt je pagina minstens ieder kwartaal bij om deze actueel en relevant te houden.

 

Beheerdersupdate

Je ontvangt van de redactie van Startpagina periodiek een beheerdersupdate. Hier kun je je niet voor afmelden, deze mailing is verplicht voor alle beheerders. We informeren alle beheerders hiermee over nieuwe ontwikkelingen en eventuele technische storingen. Ook vind je in deze update vrijgekomen themapagina’s die beschikbaar zijn voor overname.

 

Tips voor je pagina

Het is aan te raden je pagina regelmatig een opfrisbeurt te geven om de kwaliteit te waarborgen. Relevantie en actualiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Uitgebreide tips vind je in onze handleiding. Samengevat:
• SEO: check regelmatig hoe het staat met je keyword-density.
• Visuele elementen: Maak je pagina aantrekkelijk voor een bezoeker door gebruik te maken van content als foto’s, video’s of feeds.
• Wisselende content: Plaats periodiek nieuwe content. Denk aan automatische RSS-feeds die de actualiteit volgen.
• Relevantie: Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied en verwerk deze op je themapagina.

 

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact