Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Antwoord geven

Naast je vraag stellen op GoeieVraag, kun je ook antwoord geven op verschillende vragen. Zo deel je je kennis met anderen. Om antwoord te kunnen geven heb je een account nodig. Waar je antwoord aan moet voldoen, lees je hieronder:

Een antwoord is altijd van kennis vermeerderende waarde. Een antwoord dient een vraagsteller en andere gebruikers verder te helpen. Daarnaast moeten ze daadwerkelijk antwoord geven op de gestelde vraag. Ook moeten ze feitelijk controleerbaar zijn, een goede bronvermelding is daarom gewild.

Geef antwoord in begrijpelijk Nederlands. Antwoorden worden in complete Nederlandse zinnen gegeven. Het gebruik van terminologie en vaktaal is niet toegestaan, omdat het antwoord hierdoor onduidelijk wordt voor een grote groep mensen.

Een goed antwoord bestaat uit een duidelijke uitleg. Alleen ja, nee of een verwijzing naar een link is niet toegestaan. Met een duidelijke uitleg help je de vragensteller en andere gebruikers van GoeieVraag verder.
 

Antwoord aanpassen

Het is niet mogelijk om een gegeven antwoord aan te passen. Wel kun je extra uitbreiding toe te voegen. Dit doe je door op de knop Bewerken te klikken onderaan je antwoord.

 

Antwoorden beoordelen

Gebruikers van GoeieVraag kunnen ieder antwoord op een vraag beoordelen door middel van een duim omhoog of een duim omlaag. Iedereen kan een antwoord slechts eenmalig beoordelen. Je eigen antwoorden kun je niet beoordelen. Om het beoordelen zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk te maken zijn de duimpjes anoniem. Hoe meer positieve beoordelingen, hoe waardevoller het antwoord gevonden wordt door een grote groep gebruikers. Voor negatieve beoordelingen geldt natuurlijk het omgekeerde.

 

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact