Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Startpagina account

Met een Startpagina account kun je je persoonlijke instellingen opslaan, zodat je deze nooit meer kwijt raakt. Met dit account kun je ook deelnemen aan de forums op Startpagina. Daarnaast kun je een GoeieVraag profiel aanmaken, hiermee kun je deelnemen aan het vraag- en antwoordplatform.

 

Startpagina

Met een account kun je je instellingen van Startpagina opslaan, zodat je op elke computer toegang hebt tot jouw persoonlijke links, locatie-instellingen, daghoroscoop, weergavevoorkeuren en meer. Je kunt al je instellingen inzien en beheren in je account. Hier kun je een account aanmaken

  • Note: dit is (tijdelijk) het aanmaken van een GoeieVraag account, die is ook geldig voor de themapagina's en Startpagina.nl.

 

 

GoeieVraag

Op GoeieVraag heb je een eigen profiel nodig met een unieke gebruikersnaam. Met dit profiel kan je vragen stellen, antwoorden geven, reacties plaatsen en meer. Wanneer je al een Startpagina account hebt, hoef je hier alleen extra gegevens aan toe te voegen, zodat je een GoeieVraag profiel hebt. Let op! Je kunt je gebruikersnaam niet meer wijzigen nadat je deze hebt aangemaakt. Hier kun je een profiel aanmaken.  

 

Thema's

Om deel te kunnen nemen aan discussies op de verschillende forums van de themapagina’s heb je een account nodig. Hier maak je een account aan

  • Note: dit is (tijdelijk) het aanmaken van een GoeieVraag account, die is ook geldig voor de themapagina's en Startpagina.nl.

 

Inlogproblemen

Heb je problemen met inloggen in je account? Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen door naar 'Mijn account' te gaan en daar te klikken op "Wachtwoord vergeten". Je krijgt dan een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Mocht dit niet lukken, dan kan dit veroorzaakt worden door verschillende instellingen van je computer, je browser of het gebruik van plugins. Hoe je deze problemen kunt oplossen lees je hier

 

Account opzeggen

Wanneer je je account op wilt zeggen, kun je een verzoek hiervoor indienen via ons contactformulier op www.startpagina.nl/klantenservice. Noem hierbij je e-mailadres en eventueel je GoeieVraag gebruikersnaam als dit van toepassing is. Wij maken het dan voor je in orde.

 

'Mijn account'

Met je 'Startpagina-account' is het eenvoudig om met hetzelfde account op zowel Startpagina, 'forum-pagina's' en GoeieVraag in te loggen. Het voordeel van een account is dat je je persoonlijke instellingen behoudt, óók als je op verschillende computers of met verschillende browsers werkt. Registreren kan hier: Startpagina account

  • Note: dit is (tijdelijk) het aanmaken van een GoeieVraag account, die is ook geldig voor de themapagina's en Startpagina.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres
Nijverheidsweg 18,
2031 CP Haarlem
KOMPAS PUBLISHING


Via de mail

Contact