Ga naar de inhoud

Patty Brard pakt groots uit voor 70ste verjaardag in Ziggo Dome

Update:
Patty's Panter Party 70 jaar - Patty Brard

Patty Brard gaat haar 70ste verjaardag vieren met een spectaculair feest in de Amsterdamse Ziggo Dome. De bekende presentatrice plant een onvergetelijke avond met Patty’s Panter Party op 14 maart 2025, waarbij verschillende artiesten nummers zullen brengen die belangrijk zijn geweest in haar leven.

Brard, die ook bekend staat om haar verleden als zangeres bij Luv, sluit zelfs een mogelijke reünie met haar oud-collega’s niet uit en geeft aan dat er hard wordt gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Of dat lukt is de vraag, want de dames van Luv waren niet uitgenodigd bij de première van Patty de serie.

De soundtrack van mijn leven

Patty Brard is niet alleen van plan om haar mijlpaal uitbundig te vieren in de Ziggo Dome. Ze wil ook dat het een avond wordt om nooit te vergeten voor haar fans. ‘‘Het wordt een feest waar de soundtrack van mijn leven centraal staat,’’ vertelt Brard enthousiast.

De avond zal gevuld zijn met optredens van artiesten die liedjes zingen die door de jaren heen een bijzondere betekenis hebben gehad voor Patty.

Patty’s Panter Party: bekijk de videoclip

De tekst gaat onder de video verder >>

Een mogelijke reünie met Luv

Wat het feest potentieel nog specialer maakt, is de kans op een reünie met de dames van Luv. Patty Brard geeft aan dat het idee zeker op tafel ligt: ‘‘Een reünie zou natuurlijk fantastisch zijn. Er wordt overal aan gewerkt.’’

Hoewel het nog niet zeker is, wordt de mogelijkheid van een samenkomen met haar oud-bandleden door velen met spanning afgewacht. Het zou voor veel fans een droom zijn om deze iconische groep weer samen op het podium te zien staan.

Patty’s 70ste verjaardagsfeest belooft niet alleen een persoonlijk hoogtepunt te worden maar ook een eventueel historisch moment voor Nederlandse popmuziek.

Patty Brard 70e verjaardagsfeest

Bron: AD

Meer over: