Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Deze films passen het best bij jouw sterrenbeeld

Naast bioscopen en filmhuizen bieden Netflix, Videoland en Pathé Thuis een groot aanbod aan films. Welke films passen het best bij jouw sterrenbeeld? Volgens je horoscoop is dit het genre waar je moet zijn.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is ondernemend, avontuurlijk en energiek. Een langdradige film kan niet op tegen het ongeduldige karakter van een Ram. Een actiefilm valt daarentegen wel in de smaak. De filmserie waarmee je even vooruit kunt is 'Taken', met Liam Neeson in de hoofdrol. Er zijn drie Taken-films uitgebracht waarin de voormalige CIA-agent zijn dochter en ex-vrouw in bescherming neemt als blijkt dat de maffia achter hen aanzit. 

Stier (20 april – 20 mei)

Als Stier ben je vastberaden, trouw en over het algemeen geduldig. Films waarin actie én gerechtigheid voorkomen, zijn weggelegd voor dit sterrenbeeld. De film 'Safe' met in de hoofdrol Jason Statham staat bovenaan de kijklijst van de Stier. Net als 'Colombiana' waarin een vrouw op zoek gaat naar een machtige drugsbaron die haar ouders heeft vermoord.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Veelzijdig, nieuwsgierig en flexibel zijn kenmerkende eigenschappen van Tweelingen. Personen met dit sterrenbeeld houden van humor, positieve energie en levendigheid. Een komedie is het genre dat hier het best op aansluit. In de film Dirty Grandpa gaat een advocaat op pad met zijn grootvader om samen in kroegen en studentenhuizen te belanden. Of zet 'Bad Moms' voor een aantal komische scènes waarin actrice Mila Kunis klaar is met haar leven als oververmoeide moeder. 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als Kreeft houd je van veiligheid en comfort, en ben je behulpzaam en sympathiek. Als het om filmvoorstellingen gaat, ben je redelijk emotioneel aangelegd. Je kunt er volledig voor gaan zitten als er een romantische film draait. Films als 'The Choice' en 'The Notebook' halen hoge kijkcijfers dankzij de Kreeft. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is zelfverzekerd, ambitieus en gul. Je hecht waarde aan je imago en neemt geen genoeg met een één-na-beste plek. Films waarin succes een grote rol speelt kijk jij met plezier weg. In de film 'Iris' staat Albert Maysles op 93-jarige leeftijd nog aan de top van de mode-industrie, een aanrader voor de Leeuw.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd herken je je vast in de eigenschappen behulpzaam, analytisch en perfectionistisch. Je bent constant bezig om dingen te bereiken. Als je daarnaast tijd hebt om een filmavond te houden, kijk je het liefst naar een romantisch verhaal zoals 'When We First Met'.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal is vaak makkelijk in de omgang, charmant en een goede luisteraar. Een film afkijken zonder er doorheen praten is voor een Weegschaal geen probleem. Romantische dramafilms zoals 'Dear John' en 'The Other Woman' passen goed bij het karakter van de Weegschaal.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn intiem, gepassioneerd en oplettend. Als Schorpioen wil je graag het waarom weten en kijk je naar details. Dat zorgt ervoor dat kleine aspecten in een film jou niet ontgaan. Films die het best bij jou passen gaan over relaties, passie en avontuur, zoals de Netflix-film 'Holiday In The Wild'.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Creatief, zorgzaam en roekeloos; zonder nadenken kan een Boogschutter iets nieuws proberen. Er is geen specifiek filmgenre waar je van houdt. Als je voorkeur toch moet uitspreken, gaat het naar een film die goed afloopt en waarvan je het einde bijna kunt voorspellen. Bridget Jones’ Diary en 'De Marathon' zijn typische feelgood-films. 

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Een Steenbok is extreem geduldig, voorzichtig en kan zich goed concentreren. Klinkt als geschikte eigenschappen om een film te kijken. En dan het liefst naar een film waarin de hoofdpersoon een droom najaagt zoals in 'Catch Me If You Can' of 'The Wolf Of Wall Street'. Het geduld van de Steenbok komt bij deze het laatste film goed van pas, aangezien de film maar liefst drie uur duurt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als Waterman ben je onafhankelijk, intelligent en vaak toe aan vernieuwing. Je kijkt daarom graag naar nieuwe films in de bioscoop of de meest recente lanceringen op Netflix en Videoland. Qua genre neig je naar verhalen waarin eerlijkheid en trouw centraal staan, zoals 'Intouchables' en 'No Strings Attached'.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn betrouwbaar, fantasierijk, toegewijd en gevoelig. De besluiteloosheid van Vissen kan ervoor zorgen dat het wel even duurt voordat er een film is uitgekozen. Gelukkig kun je met deze aanraders weer even uit de voeten. Je kunt opgaan in 'Divergent', 'The Avengers' en 'World War Z'. 

Heb je bovenstaande films gezien? Houd Veronica Superguide in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe films en controleer meteen of het filmgenre bij jou aansluit.

Lees ook:


Auteur: Anouk Bruel