Ga naar de inhoud

Dries Roelvink’s single afgekraakt door (De Snor) Johan Derksen

Update:
Dries Roelvink, Wordt 't ja, wordt 't nee

Vandaag Inside is weer een volle week te zien op de televisie en natuurlijk met spraakmakend nieuws en commentaar van Johan Derksen. Een van de 1e in het seizoen die het moet ontgelden is Dries Roelvink vanwege zijn nieuw uitgebrachte single ‘Wordt ’t ja wordt ’t nee’.

Zanger Dries Roelvink blij met kritiek op cover van Jacques Brel

Het nummer van Jacques Brel is vaker door zangers gecoverd

Het nummer van Jacques Brel is vaker door zangers gecoverd. Frank Sinatra en David Bowie gingen hem voor. Maar het opnieuw uitbrengen was ook niet de kritiek die Derksen gaf op het uitbrengen van de single ‘Wordt ’t ja wordt ’t nee’.

Derksen: “Jacques Brel is voor echte zangers om te kopiëren en dat is Dries niet.” Hiermee plaatst Derksen Roelvink in het vakje ‘slechte artiest’. Mag hij natuurlijk vinden. Maar laat dat nu juist (en zo gaat dit nu eenmaal vaker in medialand) in het voordeel zijn van de Nederlandse volkszanger. Want tja, iedereen die zo’n opmerking hoort gaat toch even het internetfilmpje bekijken om het zelf te beoordelen.

De tekst gaat verder onder de video >>

Bij Shownieuws bedankte Roelvink Derksen voor de gratis reclame. Dries is oprecht blij met de feedback die Derksen heeft gegeven op zijn nieuwe single. Wat ons betreft mag Derksen ook helemaal losgaan op ons artikel.

Tip: Vanaf 28 augustus 2023 start het nieuwe seizoen van de reallifesoap De Roelvinkjes bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard. Shownieuws.

Meer over: