Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe warm je een banketstaaf uit de vriezer op?

Hoelang en op hoeveel graden? En in de oven neem ik aan?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
10.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als die nog helemaal rauw is (dus bladerdeeg nog ongebakken) dan kan die bevroren in de oven 25 minuten op 240 graden.
Hoeft de banketstaaf alleen opgewarmd dan is het verstandig om hem eerste te laten ontdooien en dan 15 minuten op 180 graden.

Denk eraan, elke oven is verschillend, dus is het verstandig om af en toe even te kijken hoe het gaat.

Alvast eetsmakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
het bladerdeeg is volgens mij al wel gebakken, het ding hoeft alleen nog opgewarmd te worden lijkt me.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dan laten ontdooien, 15 minuten op 180 graden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
't Is gelukt :)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding