Wat is een indicatie kosten keuken verplaatsen?

We willen wellicht een huis kopen waar wij de keuken dan van zouden willen verplaatsen naar de voorkant van het huis. Wat globale info:

- Het huis is gebouwd in de jaren '80 & staat in Houten.
- Kruipruimte is goed bereikbaar d.m.v. een luik en ook daar is voldoende ruimte om er daadwerkelijk zelf in te gaan.
- Het gaat ons vooral om de prijs exclusief de keuken zelf en exclusief de huidige keuken demonteren. Het gaat dus vooral om de leidingen, gas & elektra omleggen/verplaatsen. De keukenkasten & apparatuur kunnen wij zelf plaatsen.

We begrijpen dat het geen exacte prijs kan worden omdat u als vakman dan in de woning zelf moet zijn om alles te kunnen zien, maar we willen i.v.m. eindbod uit brengen erg graag weten waar we ongeveer aan moeten denken.

Als bijlagen:
- plattegrond huidig
- gewenste indeling plattegrond

Meer info nodig? Vraag het gerust!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je met 2 man wel 2 dagen zoet bent om alle leidingen en afvoeren netjes om te leggen, dus als die twee heren nu €80 p/u kosten, en hun werkdag beslaat 8 uur dan zit je zo rond de €2560 aan arbeidsloon, daar komt nog €400 aan leidingwerk + kabels + afvoer bij. Dus zo rond de € 3500 incl. BTW ben je wel kwijt aan dat klussie! Toegevoegd na 1 minuut: En met 2 man bedoel ik niet die 'had u al koffie gehad? types, maar doorwerkers...

Water en gas een dag. (met gemak) Elektra, dat is afhankelijk van waar het vandaan komt, als het nu uit de kruipruimte komt een halve dag, anders maximaal een dag of er moeten dingen heel lastig liggen. Afvoer. Dat is lastig te zeggen omdat het keuken naar de andere kant van het huis gaat, i.c.m. afschot van de afvoer: Halve tot een dag, Dus als het tegenvalt 3 dagen, als het meevalt 2 dagen. Uitgaande van 50,- inclusief btw per uur: 800 a 1200,- arbeid. Materiaal 300.- Valt alles tegen dan rond de 1500,- inclusief. Toegevoegd na 4 minuten: Als er leidingen in de muur gefreesd moeten worden en dozen geboord, reken dan nog een half dagje extra, zitten de contactdozen onder de kastjes dan hoeft dat niet,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100