hoe heten de dragers met wielen waarmee je een kast / piano makkelijk kan verplaatsen (zie omschrijving)?

Ik ben op zoek naar iets om een piano te verplaatsen. Een gewoon karretje (hondje) lukt niet vanwege een paar hoogteverschillen.
Van een voormalig werkgever kon ik ooit een set lenen. Dit waren 2 driehoeken met wielen er onder (was eigenlijk voor kasten bedoeld). Je kan aan elke kant van de kast / piano een driehoek plaatsen. Spanbanden er omheen en dan kon je de kast zo omhoog draaien (vanaf een cm tot pak 'm beet 20 - 25 cm hoog).

Wie weet hoe dit heet en waar je dit kan huren. De piano moet namelijk nog een keer verplaatst worden.

Toegevoegd na 10 minuten:
Ik denk dat ik al iets heb gevonden. Ik denk dat het meubelheffers heten, maar ik kan alleen een zaak in Belgie vinden die het verhuurt. Als iemand iets weet in Nederland, dan heel graag.

Hier een link naar wat ik bedoel:
https://www.google.nl/search?q=meubelheffer+huren&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAz4vOsZ7OAhXEAxoKHZ0EB04Q_AUICSgC&biw=1366&bih=667#tbm=isch&q=meubelheffer&imgrc=UmwGF8kMCuuWnM%3A

Weet jij het antwoord?

/2500

Vermoedelijk betreft dat meubeltransporters, van Handson heb je die bijvoorbeeld. Dat zijn driehoeken van 13x13x13 centimeter met antisliplaag en een draagvermogen van maximaal 100 kilo. Onder andere bij Karwei te koop voor € 8.99 per stuk.

Bronnen:
https://www.karwei.nl/assortiment/handson-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100