Kun je stenen tegels bij de restafval deponeren?

Ik heb nog een paar stenen tegels, van die grote vierkante straattegels, die ik wil weggooien. Kunnen deze gewoon in de grijze bak of er een andere bestemming voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kleine hoeveelheden bij het restafval. Grote hoeveelheden als schoon pijn inleveren of een puincontainer laten komen. Als het goeie tegels zijn kan je ze op o.a. marktplaats zetten. Veel steden hebben een "gratis op te halen" pagina op Facebook, dan ben je ze ook zo kwijt.

Puin, en zeker grote stenen en tegels mogen niet in de container. Ik had ook een keer kapsukken in de container gedaan, waarna de chauffeur bij me kwam, om mij te waarschuwen. Onderin de vuilniswagen zit namelijk een soort van vijzel die het afval uit het vanggedeelte naar de bak achterop draait. Deze vijzel kan stuk lopen door grote stukken puin, en daar ontvang je de rekening liever niet van. een paar kleine stukken steen zullen geen kwaad kunnen, maar grote hoeveelheden, en grote stukken dus wel. Dus of in kleine delen in de bak doen, of beter zoals al genoemd, iemand anders er blij mee maken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100