Waar is de kraan/blauwe slang voor in de meterkast?

Hoi iedereen,

Afgelopen week kwam er ineens water uit mijn meterkast vandaan. Toen ik de kast open deed, ontdekte ik dat er een kraan open stond. Deze heb ik dicht gedraaid. Ik weet echter niet waar de kraan voor is? Ook lag er een blauwe slang op de grond, waarschijnlijk zat deze op de kraan? Ik weet niet waar ik deze slang voor heb? Ik heb de slang weer op de kraan gedraaid, maar weet niet wat ik er verder mee moet.

Ik weet niet hoe het komt dat de kraan/slang eraf is gegaan. Het kan gebeurd zijn bij het wegzetten van de stofzuiger, of.. is er misschien iets anders? Mijn laminaat is helemaal beschadigd en ik wil dit in de toekomst natuurlijk voorkomen. Daarom wil ik weten waar de kraan voor is en waar de blauwe slang voor is? Kan het kwaad dat de slang nergens voor gebruikt wordt? Gevaarlijk?

Ik heb helaas geen verstand van dit soort dingen en ik kon niet bedenken waar de kraan voor zou kunnen zijn. Helaas heb ik niemand in mijn omgeving die kan helpen, dus vandaar hier de vraag. Ik vind het zonde om een professional in te huren, als er niets aan de hand is.. en het gewoon een kwestie van de kraan dicht draaien is.

Alvast bedankt. Ik heb foto's toegevoegd als bijlage.

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat als jou cv ketel daar in de buurt zit dat dat de vulslang is voor jou cv ketel bij tevullen

kijk op de bovenste foto, naast grijze pvc pijp zit rood hendeltje dat is vulkraan cv, dopje eraf en slang past erop. iets hoger hangt rechts de cv ketel. kan overstort zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100