Hoe krijg ik het gemakkelijkst (en het liefst gratis) een leeg halve liter (bier)blik klein ?

M'n prullebak zit zo snel vol nu...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Druk het blikje in het midden plat . druk dan met handpalm de bovenkant van het blikje naar het midden toe. en doe het zelfde met de onderkant . Er is er overigens weinig kracht voor nodig .

op stampen, tenminste dat doe ik altijd. let wel op je omdergrond ik zou het niet op parket doen.

Een goede oefening, tevens voor een stevige handdruk, is het bierblikje met je handen in elkaar knijpen. Uitstekende oefening.

Ok, niet gratis maar een eenmalige aankoop waar je lang mee kan doen: een blikpers! zie bron. Wil je het toch gratis, ga er met een stevige schoen op staan.

Bronnen:
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

leg het op de grond, en ga er middenop staan. de beide zijkanten zijn nu al naar binnen gericht, en die kan je handmatig verder vouwen totdat je een plat pakketje hebt.

Kennelijk kun je het niet stampen of knijpen, anders had je de vraag niet gesteld. Je kunt handige houten hamers kopen om paaltjes de grond in te slaan. Die zijn ook erg geschikt om blikjes te pletten.

Dubbel vouwen, voor je autowiel leggen en er dan even overheen rijden. Met een flinke hamer er op slaan? Als je prullebak te snel vol is: Bij iemand anders gaan drinken.

Bodem en bovenkant samen drukken met je handen, als je dit niet makkelijk genoeg lukt.. eerst het blikje draaien met je handen zodat er een knik in komt

Gewoon minder drinken, dan zit je prullenbak niet zo snel vol.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100