Weet iemand een goedkope paardrijgelegenheid in de buurt van Zeewolde?

De titel zegt het eigenlijk al. Een vriendin en ik willen graag ergens paardrijden zonder begeleiding. We hebben geen ruiterpaspoort maar wel allebei ervaring. Weet iemand misschien een manege? Graag wel in de buurt van Zeewolde. Alvast bedankt!
P.s. Prijs maalt niet zo heel veel uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je wilt bij een manege die als bedrijf wordt gevoerd, geef ik je weinig kans. maneges geven niet aan twee wildvreemde mensen, waarvan ze ook niet weten of ervaring met paarden hebben of überhaupt kunnen paardrijden, twee paarden mee. wat je wel kan proberen is ergens binnen te stappen of beter nog eerst opbellen om te vragen of er iemand is die tijd heeft om met twee ervaren ruiters een rit van 1,5 à 2 uur te maken. en dan gelijk naar de prijs vragen, lijkt me ook handig. dus eigenlijk kan je in het telefoonboek een paar maneges aanvinken, die opbellen en informeren of er een mogelijkheid is. Toegevoegd na 49 seconden: www.psczonnehoeve.nl/

Bronnen:
www.manegezeewolde.nl/

Hi, ik woon zelf in Zeewolde en ben ook gek op paarden. Heel soms heeft het (zie bron) weleens activiteiten dat je op een paard mag rijden. Wellicht zou ik eerst een mailtje sturen naar hen. Bij andere maneges weet ik het niet. Dan geld hetgeen wat "jodokus52" heeft beantwoord. Succes!

Bronnen:
http://www.manegezeewolde.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100