Hoe een vlek van acrylverf in marmer verwijderen?

Bij het verven van een muur naast een marmeren schouw is daar een verfspat op terechtgekomen. Die heb ik onmiddellijk gedept met een droge vod, met als resultaat een grote vlek in het marmer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een handstoomreiniger gebruiken, zoiets: http://www.kieskeurig.nl/stoomreiniger/montiss/csc5404m/282813/

Verf bijna alle , in dien nog niet kei hard , kan je makkelijk verwijderen met BOTER ! Mits de ondergrond het aan kan . Ideaal bij katten of honden , mensen haren en opper vlakten waar geen terpentine op kan gebruiken . Succes ps margarine mag ook :)

Probeer het eens met spiritus of alcohol. Watergedragen verven lossen in alcohol op. Nadien de vloer mogelijk met een natuursteenpolish nabehandelen (tegen doffe plekken)

Allereerst is watergedragen verf, zolang het nog niet droog is met water te verwijderen, maar als het wel droog (en ik neem aan dat het inmiddels droog is) is ook niet met wasbenzine te verwijderen. Van de marmer kun je het afkrabben met zo een mesje om verf van de ruiten te halen. Wat er in het marmer is ingetrokken, zul je moeilijk kunnen verwijderen, zonder dat je het marmer aantast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100